Přihlášení uživatele

Logo
Doplňková fotka

Současná situace

19:10:39 2.5.2020 | Ostatní
Úvodní fotka Asociace dobrovolných záchranářů Česká republika z.s.

Dlouho jsme nepřidali žádný příspěvek. Vzhledem k současné situaci, je většina našich členů k dispozici svým zaměstnavatelům v rámci plnění svých povinností na výjezdových skupinách ZZS, hasičů či policie. Další se podílí na dobrovolnické činnosti v rámci pomoci různým nemocnicím na triážních místech, či distribuci materiálního či technického vybavení.

Dnes jsme si však našli čas a i vzhledem k možnosti setkání více osob udělali malou brigádu a rozhodli se, že vám představíme našeho nového člena. Vzhledem k duševnímu stáří naší techniky, jsme se rozhodli rozloučit s naším Medvědem a Medvědicí a nahradit je modernějším vozidlem.

Proto jsme se rozhodli již před počátkem krize o pořízení vozidla Mercedes Sprinter 519, s krabicovou nástavbou od známého výrobce Fahrtec Systeme. Vozidlo je aktuálně v přípravách k provozu a je na něm ještě nějaká práce, aby plně vyhovoval našim potřebám. Nutno podotknout že se jedná o pořádného macka a my mu již teď přezdíváme \"Mamut\". Snad situace dovolí a my s ním budeme moci co nejdříve vyrazit za osvětovou činností pro děti a veřejnost a seznámit je tak s moderním vozidlem pro záchranou službu. Doufáme, že se vám bude líbit.

\"\"